Syyslomatunnelmia


Nyt on ensimmäinen syysloma kahteen vuoteen takana. Matkustin viideksi päiväksi kotikaupunkiini ja olin vanhempieni luona yötä. Oli myös ensimmäinen kerta, kun kävin siellä muuttomme jälkeen. Kerkesin matkani aikana tehdä ne asiat mitkä olin suunnitellutkin tekeväni.

Kävin kavereiden kanssa keskustassa kahvilla ja syömässä, oli kyllä mukavaa nähdä heitä kaikkia pitkästä aikaa ja kuulla livenä kuulumisia. Vierailin vanhalla työpaikallani ja tapasin muutaman työkaverinkin. Oli kiva nähdä vanhoja asiakkaitani ja nähdä miten he voivat. Myös työkavereiden kanssa tuli kerrottua kuulumisia. Hieman tuli pieni haikeus ja kaipaus sinne, vaikka on kiva oppia koulussa uutta, välillä vaan tuntuu melko vaikealta. Enhköhän siitä selviä joskus. Ehkä.

Vanhemmat halusivat viedä minut kylpylään lillumaan ja nautin kyllä moisesta suuresti. Isä osti meille kaikille isot jäätelöannokset, sen jälkeen kaipasi kyllä jo jotain suolaista, mutta hyvää oli kyllä jäätelö pitkästä aikaa 🙂 Käytiin myös vanhempieni kanssa McDonaldsissa yksi ilta iltapalalaa syömässä omenapiirakat ja pirtelöt.

Olin pidemmän aikaan taistellut kannettavani kanssa. Emme puhuneet samaa kieltä. Se saattoi tiltata vähän väliä eikä netti toiminut loppuvaiheessa. Hirveän hidaskin siitä tuli. Käytin sitä syksyn alussa huollossa, mutta se ei auttanut ongelmien kanssa. Syyslomalla sitten ostin myös uuden kannettavan tietokoneen, alku sujunut toistemme kanssa hyvin. Nyt on tärkeää, että kone toimii, kun sillä pitäisi saada tehtyä koulujuttuja. Muuten ei välttämättä olisi niin välttämätön.

Viikonloppun olin mökillä ja kävin tapaamassa 91-vuotiaita isovanhempiani. He voivat ihan hyvin. Heillä käy tällä hetkellä kaksi kertaa vuorokaudessa kotihoito huolehtimassa lääkkeet on otettu ja ruokaa syöty. Mummallani on muistin kanssa ongelmia, mutta vielä he jotenkin ukkini kanssa kotona pärjäävät avun turvin. Mökillä tuli myös pitkästä aikaa innostutttua  kuvaamaan digikameralla.

Nyt on ladattuna hyvä jatkaa taas koulujuttujen kanssa ahertamista. Hyvää syksyä kaikille ! 🙂

PhototasticCollage-2015-10-26-19-01-40

PhototasticCollage-2015-10-26-18-53-36

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s