Talven ihmeitä


Käytiin viikonloppuna kotiseudulla avomiehen kanssa,kun se hankki auton viime viikolla eikä olla muuton jälkeen käyty yhdessä siellä eikä mun vanhemmat olleet vielä nähneet meidän Anskua(Anelma kani siis) !:) mie en saa ajaa sillä autolla, koska siinä on sellainen vakuutus,ettei alle 24-vuotiaat saa ajaa:) no onneks miulla on ammattikuski kuljettajana 😉

Niin siispä me käytiin kotiseudulla viikonloppuna.Lähdettiin jo torstai-iltana ja tultiin pois sunnuntaina. Oli kiva nähdä omat vanhemmat ja avomiehen vanhemmat ja hänen siskonsa pitkästä aikaa. Miun avomies olikin ensimmäistä kertaa yötä miun vanhemmilla,samoiten kanit!

Kanit yöpyivät vanhempieni luona Anskun mökissä eli kangashäkissä. Se on helppo laittaa kasaan,koska siinä on irroitettava katto ja pohja ja saa helposti kasaan. Siihen pystyy kiinnittää kaneille juomapullon ja heinäpallo roikkumaan katosta.Ei niin laaja liikkumistila yön aikana kuin kotona,mutta väliaikaisena ratkaisuna toimi. Ne vaan osas ninjata itsensä yhtenä yönä/aamuna ulos sieltä ja olivat isääni vastassa,kun isäni mennyt vessaan 😀 haha. Viisastuttiin,että oviaukon vetoketju kannattaa jättää eri asentoon 😀

Kanit pääsivät reissun aikana tutustumaan ensimmäistä kertaa talveen. Nestori oli ensin sillee,ettei tiennyt miten olis mutta sit osaakin ottaa ilon irti ja pomppia ja kaivaa. Anelma ei osannut ottaa samalla tavalla iloa irti.Lähinä kyhnötti paikallaan ja täris,vein reppanan aika pian sisälle 🙂

  Kaikki  eivät arvosta kania lemmikkinä, mutta minulle ne ovat rakkaita ja arjen piristäjiä.Saavat hyvälle mielelle kun muu maailma kenkuttaa.:) harva lemmikki ei sotke tai tee tuhoa tms:) ja harvoin mikään tahallaan,ne eivät aina vain tajua tekevänsä jotain väärin:) Nyt Nestori on jo 7kk ja Anelma 9kk vanhoja.Niin se aika rientää,mut on ne ihania veijareita.En vaihtais mihinkään<3 kullanmurut<3

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s