Pikkujoulut


Tuli käytyä tänään pikkujouluissa. Siitä onkin kulunut hetki,kun viimeksi tullut oltua sellaisissa. Ne olivat kurssikaverini luona ja tunnelma oli ihan hyvä,vaikkakin kurssikaverini sai huonoja uutisia, mikä varjosti sitä. Pikkujoulujen ideana oli tuoda yksi lahja per vieras juhlien emännän ennalta kertomalle henkilölle. Vieraat koostuivat aikuisista ja lapsista. Lapset tekivät pipareita ja torttuja naisten kanssa ja miehet katsoivat tv:tä.Myöhemmin sitten sai herkkuja kahvin kanssa. Voi sitä lasten odotuksen tuskaa milloin tonttu käy tuomassa lahjoja ja sitä riemua, kun tonttu kävi! Oli ihanaa seurattavaa. Jotenkin unohtanut,että itsekin tuntenut semmoista 🙂 kyllä pidin tällaisesta  pikkujoulusta,jossa ei tarvitse nähdä ihmisiä kännissä, vaan ilot tulee normaaleista asioista ilmankin niin kuin joskus kauan sitten lapsena 🙂

   

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s