Kukkuluuruu uusi vuosi tuli jo!:)


Tänään on ensimmäinen päivä koulua tänä vuonna. Uusi vuosi, uudet kujeet. Niin ovat myös hiuksetkin hieman uudet. 

Mitä avomies ei tekisikään avovaimonsa vuoksi? Minun avomies oli niin ihana ja auttoi värjäämään minun hiukset maanantai-iltana! En raaskinut mennä parturiin värjäyttämään, kun opiskelijabudjetti rajoittaa ja olis muutakin mihin ne rahat olisi työntänyt, vaikka arvostankin ammattilaisen tekemää jälkeä ja on ihanaa käydä parturissa. Mutta avomies ei päässytkään ihan helpoimmasta päästä aloittamaan. Ensikertalainen nimittäin oli hiustenvärjäyspuuhissa. Sai aloittaa liukuväristä 😀 hieman jännitti lopputulos ja tuli selitettyä  useampaan kertaan avomiehelle ohjeet. 😀 hyvin siitä selvittiin kuitenkin ja olen tyytyväinen tulokseen. Oli kyllä kivaa saada vaihtelua ja piristystä tukkaan!

  
Jotenkin jännää mennä tänään taas kouluun ja nähdä pitkästäaikaa kurssikavereita! Lisäksi jännittää minkä kokoinen meidän ryhmä on nyt, kun tiedän ainakin muutaman joka on vaihtanut koulutuslinjaa ja jokusen jotka harkitsee lopettamista.

On kyllä ollut opettelemista asettua opiskelijan rooliin, vaikka oli vain pari vuotta työelämässä. Oikeestaan sitä yhä opettelee sitä roolia, vaikka siitä on jo useampi kuukausi kun lopetti työt. En ole vielä oikein varma onko tämä koulutusala minua varten vai pitäisikö vaihtaa. Mielenkiintoista tämä on, muttei vielä tullut sitä tiettyä fiilistä, mutta jospa se siitä alkaa tuntua kun päästään harjoitteluun keväällä.

Jännityksellä odotan mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Viime vuosi oli tunteiden vuoristorataa, joten jotenkin toivois hieman tasaisempaa vuotta, mutta aika näyttää. Hyvää tätä vuotta kaikille!

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s