Jonnin joutavaa vai jotain tärkeää?


Jonnin juotavaa jorinaa. Näin jotkut puhuvat blogeista.

En pitäisi blogin pitämistä jonnin juotavaa,  jos joku pitää sitä itselleen tärkeänä asiana.  Jokaisella on asioiden tekemiselle jokin syy.

Minulle kirjoittaminen on ollut aina jollain tapaa hyvin tärkeä ja läheinen asia. Ennen kirjoitin lähes päivittäin päiväkirjaa ja haaveilin toimittajan ammatista.
Tein lapsuudenkodissani asuessani niin sanottuja kotisanomia. Kirjoitin juttuja perheestä, mitä oltiin tehty lomalla, kirjoitin niihin omia runojani. Halusin tuoda niillä iloa ja naurua muille, jännitin aina muiden ilmeitä, miten he reagoivat juttuihini.   Toimittajaa ei minusta ainakaan vielä ole tullut, mutta kirjoittaminen säilynyt elämässä,  vaikkei sille olekaan niin paljon aikaa kuin ennen.

Blogia aloin pitämään alunperin kokeilumielessä. Jotenkin se tuntui hyvin terapeuttiselta kun sai tuoda ajatuksena eikä tarvinnut pitää vain niitä sisällä ja toiveeni oli, että tekstini voisivat ehkä antaa jollekin jotain hyvää, vaikkakin samaistumisen tunteita taikka iloa.Niin on edelleen. Jollekin voi tekstini olla jonnin joutavia,  minulle ne on tapa käsitellä ajatuksia.  En välitä kävijämäärästä blogistani, mutta on hienoa, jos joku voisi saada siitä itselleen jotain, vaikka se on monen jutun sekametelisoppa. Tämä on harrastus,  enkä ota sitä liian vakavasti. Toki se tuntuu jotenkin kivalta,  jos joku on käynyt ja jos joku kertoo, että on ihanaa, ettei ole jonkin asian kanssa yksin.

Kuitenkin niillä jotka pitävät blogin pitämistä jonnin juotavana on oikeus mielipiteisiinsä,  mutta monta muutakin asiaa voi pitää jonnin joutavempana.

Mukavaa tiistaipäivää kaikille!

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s