Lillumista ja kuulumisia


Lähdettiin avomiehen kanssa käymään extemporereissulla Imatralla ja Imatran kylpylässä lillumassa 🙂

Kylpylän plussat

+ useita altaita

+ monipuolisesti hoitavia suihkuja ja porekohteita

+ esteettömyys huomioitu

+ useampi sauna

+tilava

+ pystyy myös uimaan

+ hoitoaltaissa vesi ei liian korkealla ja altaissa helppo kulkea, ei liikaa virtauksia

+ sopii koko perheen paikaksi

+tunnelmallinen ja erilainen. erottuu muista kylpylöistä

+ Mukava sijainita, nätit maisemat

Kylpylän miinukset

– suihkuista tuli kesken kaiken kylmää vettä

-oli yhteishöyrysauna, muttei kerrottu, ettei ois väliseinää miesten ja naisten välillä

-kaapinavainrannake ei meinannut pysyä kiinni ranteessa ollessaan

Tuli kyllä tarpeeseen se kylpylässä käynti! Olen ollut niin stressaantunut koulujuttujen suhteen, koska on monta tehtävää ja lähekkäin olevia palautuspäiviä. Lisäksi on ollut stressiä mistä kesätöitä ja välillä on ollut tiukkaa rahallisesti, tullut mietittyä miten saa kaikki mitä pitää maksettua ja stessannut ihmissuhteita. Kuitenkin jotenkin tässä selvitty. Oli myös mukavaa viettää laatuaikaa avomiehen kanssa. Yllytti minut jopa laskemaan liukumäestä 😛

Käytiin katsomassa Imatrankoskea, joka oli kylläkin kuiva. Joskus pienenä tuli käytyä Imatralla, kun äidin sisko asuu siellä. Nyt, kun äidin sisko ei ole oikein halunnut olla yhteyksissä äitiini, niin ei ole oikein tullut oltua tekemisissä. Mietinkin eilen, että saattoi olla yli 10 vuotta, kun viimeksi olin käynyt Imatralla. Imatrankosken jälkeen ajettiin Lappeenrannan kautta kotiin.

Kesätyöt ovat nyt ehkä kunnossa. Kävin aikaisemmin täällä uudella asuinpaikkakunnan palvelutalossa työhaastattelussa, mutta jotenkin siitä jäi tunne jälkeenpäin, ettei minua ehkä valita sinne. Haastattelijaa kuitenkin oli vaikea lukea. Päätin sitten soittaa entiselle esimiehelleni ja kysyin, minkälainen tilanne heillä olisi töissä, olisiko tarvetta kesätyöntekijälle. Esimies sanoi, että aika varmasti voi luvata kesätöitä, mutta hänen täytyy varmistaa vielä asia. Nyt odottelen, että hän ottaa yhteyttä minuun ja kertoo, mitenkä asiat ovat. Jos saan vanhastatyöpaikastani töitä, olen onnesta soikea, sillä se oli todella mukava paikka työskennellä ja käytännöntyö olisi mukavaa vaihtelua:) Äitini luota saat tarvittaessa katon päänpäälle. En vielä tiedä miten kanien suhteen tehdään, jääkö ne avomiehen kanssa nykyiselle paikkakunnalle vai tuleeko ne mukaani tai tuleeko avomies ja kanit mukaan. Aika näyttää.

Kyllä varmasti jollakin tavalla niistä koulujutuista selviää 🙂 Tekemällä, jossei muuta 🙂 Vaikka tässä välillä miettii onkohan tämä koulutus minua varten, mutta saa nähdä. Nyt keväällä olisi ensimmäinen  harjoittelu, jospa se antaisi tuntumaa mitä tuleman pitää.

Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä Tampereelle käymään ystäväni luona! Odotan ihan hirmuisesti, sillä en ole nähnyt häntä pitkään aikaan ❤ Ensin matkustan Helsinkiin ja sieltä sitten jatkan Tampereelle 🙂 Tulee kyllä bussissa istumista, mutta on se sen arvoistakin. 🙂

Kiva, kun välillä on muutakin elämää, kuin vain koulu. Mieli ja peppu kiittää! Paljon on joutunut koneella olemaan ja tietokoneen näyttöä tuijottamaan koulujuttujen merkeissä.

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s