SuKseT JaLkaan Ja MenOksi


Tänään tuli laitettua pitkästä aikaa sukset jalkaan. Meillä oli nimittäin koulussa tänään hiihtoa. Muistelen, että viimeksi viisi vuotta sitten ehkä olen hiihtänyt. Siitä siis hetki kulunut. Oli kyllä ihan hauskaa. Kokeiltiin erilaisia luistelutyylejä sekä yhdellä suksella hiihtämistä sekä ilman, että sauvojen kanssa hiihtämistä. Lopuksi oli vapaata hiihtoa. Luistelu ei ollutkaan niin helppoa kuin muistelin, pari kertaa tuli rynättyäkin 😀

Meillä on yhden kurssin tiimoilta kaksi päivää liikuntaan liittyviä juttuja urheiluopistolla. Siellä saa olla opiskelijahintaa yötä päivien välissä, jos haluaa. Itse olen ollut joka kerta yötä ja aina ollut hauskaa ja kaikkea jännää. Tänään taas tultiin urheiluopistolle. Tänään alkoi myös avomiehen kanssa  terveyskuukaus, yritetään syödä terveellisesti, liikua enemmän ja löytää säännöllinen unirytmi. 🙂 Opiskelujen alettua, mun liikkuminen on vähentynyt, kun täytynyt koneella istua, yllytin sitten avomiehen höpsötyksiini mukaan. Tänään tulikin syötyä oikeaoppisesti aamupala, lounas, välipala ja päivällinen. Vielä iltapala syömättä. Päivälliseksi tuli syötyä hyvä leipäjuustosalaatti. Nams!

Tänään oli hiihdon lisäksi venyttelyä parin kanssa. Kyllä huomasi, että venyttely jää turhan vähälle. Pitäisi varsinkin sen suhteen tsempata. Ei sitä muista tehdä, hyvä, että nyt edes tuli 🙂 Meillä oli myös teoriaopintoja tänään.

Sitten suunniteltiin huomiseksi jumppia ja huomenna meillä olisi edessä luistelua ja lumikenkäilyä. Luistellut olen viimeksi lukioaikana 🙂 Lumikenkäilyäkin on tullut aikaisemmin kokeiltua, se on kyl kivaa, jos lumi on sopivanlaista ja on ne modernit vehkeet 🙂

Nyt alkaa hieman raukaista, mutta ei oikein vielä kehtaa käydä nukkumaan ja vielä olisi koulutehtäviä tehtävänä ja palautettavana.

IMG_1997

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s