Hyvää lauantaita!


Mukavaa lauantaita kaikille! Vähän aikaa sitten perustin facebookiin tälle paikkakunnalle ryhmän uusien kavereiden löytämiseen ja sen jäsenmäärä on kasvanut yllättävän paljon! Perustin ryhmän, koska ei ole tullut vielä tutustuttua kauheasti porukkaan koulutilojen ulkopuolella ja olisi kiva saada kavereita. Lisäksi ainakin itse koen, ettei aina ole helppo aikuisena saada uusia kavereita, tällaiset ryhmät tuovat hyvin yhteen ihmiset, jotka ajattelevat samoin. Toki jotkut saavat harrastuksien kautta sellaisia tai työpaikoilta, mutteivat kaikki.

Eilen oli ryhmän ensimmäinen kahvittelutuokio. Minä ja kolme muuta ryhmäläistä osallistuimme. Oli oikein mukavaa 🙂 Hassu sattuma, että kaikki oltiin sosiaali-ja terveysalalta. Yksi terveydenhoitajaopiskelija, kaksi geronomia, joista toinen myös lähihoitaja sekä lisäksi myös yksi lähihoitaja. Hiljaisia hetkiä oli yllättävän vähän, vaikka niitäkin toki oli. Kaksi ja puoltuntia saatiin menemään aikaa. Aika hyvin mielestäni.

Toukokuussa on tarkoitus pitää piknik kaikille ryhmäläisille, jotka haluavat osallistua. Jotenkin sitä halusin keksiä jotain kivaa ja jännää. Itse pidän kovasti piknikeistä! Ja jos on ulkopelejä mukana mikä sen parempaa 🙂 Täytyy  vain toivoa, että on hyvä sää silloin 🙂

Saa nähdä uskaltautuvatko muutkin ryhmäläiset pyydellä ryhmässä ihmisiä jonnekin. Toistaiseksi ollut hieman hiljaista, mutta eiköhän se siitä 🙂 Onhan se jännää, varsinkin jos ensimmäistä kertaa lähtee tuollaiseen juttuun. Kuitenkin siitä saa ainaki uuden kokemuksen ja tapaa erilaisia ihmisiä, kun uskaltautuu. Itse sain aikaisemman paikkakuntani vastaavanlaisesta ryhmästä kaksi kaveria, joihin edelleen yhteyksissä ja käydessäni siellä ollaan tapailtu 🙂

Eilen varmistui kesätyöpaikka. Ihanaa! Odotan sitä kovasti, se on kuin toiseen kotiin menisi! 🙂 Ja käytännöntyötä ollut ikävä, kun on ollut paljon koneella istumista! jipii:) Ny vaa pitää ruveta miettii mitä tarvitsee mukaansa kahdeksi kuukaudeksi.

PhototasticCollage-2016-02-20-12-02-25

 

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s