Kanien esittely


Ajattelin esitellä meidän kanit 🙂

Nestori on syntynyt 14.04.2015 ja risteytys.  13.6.2015 liityin Facebookissa kanirescue ryhmään ja näin ilmoituksen Nestorista.  Nuoren tytön piti luopua kanista allergian vuoksi.  Nestorin nähdessäni minulle tuli jostain sellainen signaali,  että tuo se on ja siinä on jotain erityistä.  Keskustelimme avomieheni kanssa yön yli ja päätimme ottaa Nestorin.  Kanista lupuvan kanssa sovittiin,  että tytön vanhemmat toisivat Nestorin Keuruulle tiistaina 16.6,  mistä avomieheni ja hänen siskonsa hakisivat sen. Maanantaina haettiin kiireestä kaupoista tarvikkeita kania varten häkki, ruokaa yms. Kun tiistaina tulin iltavuoron jälkeen oli 2 kuukautta vanha kani odottamassa 🙂 Huomenna tulee siis vuosi siitä,  kun Nestori on tullut meille.  Se on kyllä ihana luonteeltaan,  kova nuolemaan ja aina kaikessa mukana. En vaihtaisi mihinkään tai antaisi pois. On se niin rakas ja kovasti kasvanut:) Nestori huomenna 1v 2kk ❤ Ensimmäinen oma lemmikki aikuisuuden kodissa ja on aivan mahtava kaveri:)

Anelma on paperiton hermeliini ja syntynyt 3.2.2015. Anelma tuli meille 30.8.2015 Kouvolaan muuton jälkeen.  Anelma on myös kodinvaihtaja niin kuin Nestori. Anelma aikaisempi omistaja joutui luopumaan kanista muuttuneen elämäntilanteen vuoksi ja taisi olla myös allergiaa.  Anelma oli hyvin arka tullessaan meille,  mutta tullut kokoajan rohkeammaksi ja on meidän pieni prinsessa. Aivan ihana persoona. Anelmasta löysin ilmoituksen tori.fi:stä

Nyt on vuoden päivät oltu kanin omistajia. En ole katunut yhtään, vaikka välillä tuhoavat tavaroita kuten kirjoja, laukkuja ja kännykän latureita.  Niille ei vain osaa olla pitkävihainen. Söpöydellä saa paljon anteeksi.  Olen oppinut heiltä paljon esim. osaavat olla hiljaisia, mutta osaavat ilmeitä näyttää tunteitaan. Lisäksi ovat fiksuja ja niillä on hyvä hajuaisti. 

Published by

smilingloopy

Olen 28- vuotias , joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s