Millainen ihminen täällä postailee?


Terve sinulle, joka saavuit  jotakin kautta blogisivustolleni. Ajattelin kertoa itsestäni hieman tässä ensimmäisessä postauksessani tällä sivustolla.

Olen 24-vuotias ja opiskelen tällä hetkellä geronomiksi Kouvolassa Kymeenlaakson ammattikorkeakoulussa eli minusta tulee vanhustyön asiantuntija, kun valmistun. Aloitin opintoni 2015 syksyllä. Ennen korkeakouluopintojani työskentelin Jyväskylässä lähihoitajana vanhusten parsissa melkein pari vuotta. Lähihoitajaksi valmistuin vuonna 2013 ja  suuntauduin kuntoutukseen. Lähihoitajan opinnot suoritin Jämsän ammattiopistossa ja asuin sen ajan Jämsässä koulun asuntolassa. Jyväskylästä olen alkujani kotoisin ja siellä suorittanut lukion ennen lähihoitajaopintojani. Nyt toukokuun lopussa aloitin kesätyöt palvelutalossa, jossa ennen opintojani työskentelin.

Blogia olen kirjoittanut yläasteelta saakka enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Blogannut olen ennen Bloggeria kahdella eri sivustolla. Aikaisempi blogini on WordPress- sivuston alustalla, mutta nyt aion siirtyä kokeilemaan tätä Bloggeria, jos tämä olisi parempi alusta. Ainakin vaikuttaa helpolta käyttää, mutta saa nähdä olenko vielä ongelmissa tämän kanssa. Jää nähtäväksi. Bloggaaminen on minulle mukava pieni harrastus ja tapani jäsennellä ajatuksiani. En meinaa rajata tai kategorioida liikaa siitä, mistä meinaan blogissani meinaan kirjoittaa. Tämä on minun tapani tuoda esille luovuuttani enkä halua rajoittaa itseäni liikaa yhteen muottiin.

Tällä hetkellä asun avoliitossa avomieheni kanssa ja meillä on kaksi kania. Toinen kaneistamme on risteytys, nimensä on Nestori ja toinen on paperiton hermeliini, jonka nimi on Anelma. Muutimme avomieheni ja Nestorin kanssa Jyväskylästä Kouvolaan opintojeni perässä. Anelma liittyi pian seuraamme muuttomme jälkeen. Olemme viihtyneet täällä Kouvolassa hyvin, vaikka kaipaan usein Jyväskylän järviä ja lampia. Olen aina ollut luonnonlapsi ja  viihtynyt metsissä sekä vesistön äärellä. Onneksi Kouvolassa on kaunista luontoa ja metsää, vaikka vesistön luokse on matkaa.

Minut löytää  Twitteristä ja Instaramista, jos niissä haluaa seurata 🙂

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s