Reissailua ja hyvää mieltä


Lauantaina kävimme avomieheni kanssa extempore reissulla Kotkassa ja tapaamassa hänen isääsä, joka oli tullut käymään siellä. Kävimme yhdessä Katariinan puistossa., joka oli kyllä todella kaunis ja näkemisen arvoinen paikka! Koska rakastan merta ja vesistö, eikä Kouvolassa paljoa sellaista neä, oli olla vesistön äärellä. Luonnon äärellä mieli lepää ja rentoutuu. Sää oli meille suosiollinen, sillä aurinko paistoi, mutta tuuli melko viileästi.
Sunnuntaina teimme avomieheni kanssa reissun Lahteen. Kävimme Apulantia, jossa on Apulannan kahvilla, toimisto, museo ja treenipaikka. Oli huikea kokemus ja olin kuin pieni lapsi karkkikaupassa. Aivan kuin olisi mennyt johonkin pyhään paikkaan. Joimme kahvit Apulanta mukeista ja söimme munkkipullia, namsk. Kiertelimme museon, joka oli omanlaisensa elämys, sillä olenhan kuunnellut Apulannan musiikkia ala-asteelta saakka. Pois lähtiessämme Sipe tuli ulkona meitä vastaan ja morjensti meitä ja sanoi, että onpa kiva, kun voi omasta paikasta tarkistaa lotto-kupongit. Se oli jotenkin todella coolia ja häkellyttävää. Vielä osasi Sipe yllättää, kun jaoin onneni Instagramissani, Hän nimittäin tykkäsi siitä. Wow. Tosi miellyttävän oloinen kaveri.  Apulandian lisäksi kävimme Kärkkäisillä. On muuten valtava paikka. Ihmettelin vain, miten ei moisessa isossa mestassa voi olla ostoskärrejä taikka ostoskoreja muuallakin kuin vain kaupan alussa. Sieltä tuli kyllä ostettua vaikka mitä pientä kivaa. Kävimme myös kiertelemässä Lahden keskustassa ja kävimme syömässä, ennen kuin palasimme kotiin. Mukava reissu sekin. Oli kyllä kivaa, kun oli mukavaa tekemistä viikonloppuna! Perjantaina ajattelinkin, että ois kivaa, jos jotain jännää tapahtuis. Joskus toiveet näköjään  myös toteutuu 🙂
 Sunniuntaina aamulla tuli kokeiltua  Glitteristä ostettuja tukkapötköjä, ennen kuin lähdimme Lahteen. Ne laitetaan hiuksiin virkkuukoukkua muistuttavalla välineellä. (vaatii harjoittelua laittamisessa) Annoin olla kuivissa hiuksissa noin puoli tuntia. Hiuksiseni kihartuivat hieman, mutta seuraavalla kerralla aion kokeilla kosteisiin hiuksiin, joissa on hieman muotovaahtoa, josko saisi paremman lopputuloksen. Kun on itsellä luonnonkiharat hiukset, niin osaa odottaa enemmän.

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s