Hei. Tätä et taitanut odottaa


Olen harkinnut palaamista tälle alustalle en vain ole vielä varma asiasta.. Ajattelin, että blogger voisi olla hyvä alusta. Kuitenkin tänne wordpressiin on helpompi tuottaa tekstiä, kun pystyy lisäämään sisältöä sovelluksellakin eikä aina tarvitse tietokoneelle erikseen mennä. Jotenkin tämä tuntuu enemmän ”kodilta”. Toisaalta onko ihmisen sinkoilla sinne tänne, vai parempi pitäytyä siinä mitä on päättänyt? En oikein tiedä. Onhkohan kukaan miettinyt tällaista, että haluaisi palata vanhalle alustalle?  Ehkä monet miettivät ja jahkailevat isoimpien asioiden kanssa. Tiedän. Ihmisillä on vakavempiakin ongelmia. SOTE taitaa olla tällä hetkellä yksi suurimpia tällä hetkellä. On bloggerissakin kyllä hyvät puolensa, koska olen oppinut muokkaamaan siitä sellaisen oman näköisen. Ehkä olen vain sekaisin. Tätä täytyy miettiä.

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s