Vaatelöytöjä ja juttua omasta tyylistäFacebook kirpparilta löydetty
En ole pitkään aikaan ostanut uusia vaatteita. Tänään tuli haettua Facebook kirpparilta bongattu oranssi neule ja sininen toppi, maksoin niistä yhteensä 8 euroa. Lisäksi Lidlistä ostin kivan tunika tyyppisen neuleen, joka maksoi alle 10 euroa. En osta yleensäkään kovinkaan kalliita vaaatteita. Mulle merkkiä ja suuri hintaista hintalappua tärkeämpää on se, että vaate on mun näköinen, sille on käyttöä sekä se, että mahdollisimman pitkäaikaisempaan käyttöön.  Oikeastaan koskaan mulle ei oo ollut väliä onko kyseessä merkillä.

Facebook kirpparilta löytynyt
 Pienelläkin rahalla voi saada kivaa vaatetta.Harmi, kun täällä Kouvolassa ei ole kauheasti kirpputoreja. Niillä on kiva kierrellä ja useimmin sellaisista löydän omaan tyyliin sopivia vaatteita, kuin vaatekaupoista. On myös edullista opiskelijan kukkarolle. Myös Lidlistä saa hyviä ja edullisia vaatteita.  

Toinen kuva Lidlin  tunikasta
 Pidän persoonallisista vaatteista. Todella harvoin minut näkee kokonaan mustassa tai harmaissa vaatteissa. Ostin ennen joulua uuden toppatakin ( edellinen oli yläasteella ostettu mulle, ajattelin, että on ehkä aika päivittää ) ja tiesin toppatakkia etsiessä, että en halua mustaa tai harmaata takkia. Liian tylsää mun makuun, valitsin punaisen. Kun pukeutuu johonkin värikkääseen tulee paljon paremmalle mielelle ja se, kun vaate tuntuu hyvältä päälle. Nämä asiat tuovat myös itsevarmuutta.

Olen kyllä yrittänyt hillitä pukeutumistyyliä, koska kaikkialle ei voi mennä värikkäänä tai kirjavana esimerkiksi töihin tai harjoitteluun. Vapaa-ajalla olen juuri sellainen kuin olen. Myös harjoitteluissa persoonallisuus tulee pukeutumisessa esiin, mutta hillitymmin.
Lidlistä ostettu tunika. Väriä saa kivasti erivärisillä huivelilla

Published by

smilingloopy

Olen 28- vuotias , joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s