Nuoruuden ensi-ihastus


En ole juurikaan välittänyt Isac Elliotin musasta, mutta Mikael Gabrielin kanssa vedetty biisi Liikaa Sussa Kii saa minut kuuntelemaan sen aina vain uudelleen. Se vie nuoruuden muistoihin.

Eletään vuoden 2008 kevättä. Mummini oli pääsiäisen aikaan kuollut. Melko rankka vuosi takana. Törmäsin netin ihmeellisessä maailmassa samaa harrastusta harrastavaan tyyppiin eli poikaan, jonka olin nähnyt vuoden aikaisemmin sm- kisoissa. Aloimme juttelemaan netissä ja hieman vitsailimme kuinka näkisimme seuraavissa kisoissa. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni todella ihastunut.

Tämä poika alkoi heittää läppää kuinka haluaisi pussailla kanssani ja näin. Sitten jokusen viikon jälkeen tapasimme pojan kanssa sm-kisaviikonloppuna. Tämän pojan kanssa vietin tiiviisti aikaa koko viikonlopun ajan ja kaveri vei ensimmäisen suudelmani. Kun sunnuntai koitti tuli aika haikeiden jäähyväisten aika. Kaikki tuntui hyvin dramaattiselta silloin. Varsinkin, kun se oli ensimmäinen kerta kuin joku poika oli osoittanut niin paljon kiinnostusta minua kohtaan. Poika saattoi ennen tapaamista soittaa esim. kolme kertaa päivän aikana.

Olin yrittänyt ajatella viikonlopun suhteen, että otan kaiken kevyesti ja saan alta pois ensisuudelman ( Ajattelin, etten koskaan tulisi saamaan pojalta suudelmaa tai poikaystävää) Muistan kuitenkin kuinka itkin kovasti kisaviikonlopun jälkeen, kun ajattelin etten koskaan tulisi enää kokemaan sellaista tunnetta ja sydänsurua. Varsinkin tuntui melko pahalta, kun pian kisaviikonlopun jälkeen poika alkoi seurustelemaan. Luulin, että maailma romahtaa.

”Olin kokonainen, nyt vaan palanen”

Kuitenkin oli hyvä, että siinä kävi niin. Poika ei jälkeenpäin ollutkaan niin kauheen kiva enää ja osottautui aikamoiseksi mäntiksi, varsinkin kasvaessaan vanhemmaksi. Se oli kuitenkin sellainen ensi-ihastus ja sydänsuru. Tietyllä asteella kaikki tapahtui oikeaan aikaan . Vaikka sain sydänsuruja, sain siitä tietynlaista toivoa, että voisin ehkä kelvata joskus jollekin ja itseluottamusta. Nyt sitä pitää koko tapahtumaa niin naivina ja hassuna., mutta kuitenkin kivana muistona. Oltiin kuitenkin niin nuoria ja nuorena ollaan nii sellaisia dramaattisia ja olin aika kokematon.

”Olin nuori, hölmö ja kokematon”

Muistan kuinka kirjoitin pojasta pitkään runoja ja luulin, etten koskaan pääsis irti.
”Oisin skriivannu biisei sust levyllisen

Sä olit mun, ja sit sust tuli mun edellinen ”

 Olihan se kiva tuntea, että joku kehui ensimmäistä kertaa elämäni aikana. Varsinkin kun oli melkein koko peruskoulun kiusattu. Varsinkin vuodet 2007-2008 olivat sellaista aikaa, ettei mikään oikein tuntunut miltään ja harkitsi jopa elämän kesken jättämistä. Muutenkin se piristi kevättä monella tapaa. Kisaviikonlopun jälkeen emme enää tavanneet eikä kovinkaan paljoa oltu yhteyksissä.

”Ja mä tiesin sen aina et tää on viimeine hidas”

Tietenkään maailma ei romahtanut tuolloin ja kas vain poikaystäväkin mulle on suotu. En sinänsä kadu mitä tapahtui tuon ensi-ihastuksen kanssa, mutta ehkä sitä ensisuudelmaa olisi voinut jäädä odottamaan. Se kuitenkin on nyt osa mun nuoruutta. Minkäänlaisia tunteita ei sitä poikaa kohtaan ei kyllä ole ollut vuosikausiin ja äärimmäisen onnellinen olen siitä, että olen löytänyt elämäni suurimman rakkauden ja ihmisen jonka kanssa on oikeasti hyvä olla eikä ole vain jotain hetken huumaa. Kuitenkin välillä kiva muistella menneitä ja koettuja tunteita. Nehän ne muovaa meitä siksi mitä me nyt ollaan. 

Ja vaikka poika ei ollut tyyppiäni eikä meistä tullut mitään, toivon hänelle hyvää elämää.

”Hyvästi, hyvästi ja hyvää matkaa, ehkä joskus törmätää
Sä haihdut hiljaa pois, kun aika parantaa”


 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s