Koska olen nainen


Koska olen nainen ja sanotaan, että naisen mieli on ailahtelevainen ja  koska olen  horoskoopiltani kaksonen, josta aina puhutaan, että horoskoopin ominaisuuksiin luetaan tuuliviirisyys, pidän oikeutenani saada vaihtaa mieltäni.  Perustan oikeuteni myös siihen, että ole nyt 25- vuotias (täytin 23.5) . Kuitenkin saatoin perjantaina unohtaa olevani niinkin vanha ja saatoin ostaa vanhingosta nuorten lipun (16-24-vuotiaille), mutta ilmeisesti vanheneminen ei tapahtunut kerta rysähtämällä, koska sain vapaasti sillä matkustaa ilman henkilöllisyyspapereiden näyttämistä. En siis taida vielä tarvita  ryppyvoiteita.

Mihin tämä mielen vaihtaminen perustuu? No siihen, mistä aikaisemmin kirjoitin.  Olen päättänyt palata tälle blogialustalle ja sulkea bloggerin alustan.  Blogger ei vain jotenkin tuntunut omalta ja huomasin, että tuli kirjoitettua ja päivitettyä harvemmin blogia. Varsinkin blogin kirjoittaminen tuntui työläältä, kun aina tarvitsisi tulla koneelle kirjoittaan. Ammattikorkeakoulussa aloitettuani geronomi opinnot syksyllä 2015, ei ole koneella ylimääräiseen istumiseen ollut A) aikaa ja B) ei halua, sillä kirjallisia tehtäviä saa riittävästi tehdä koneen ääressä. WordPressillä on hyvä sovellus tabltetille ja älypuhelimelle, jonka kautta on kätevä päivittä blogia, ilman, että tarvitsee erikseen ellei halua avata tietokonetta. Bloggerilla taas ei ole mielestäni sopivaa sovellusta.  Lisäksi huomasin, että annoin ulkopuolisten vaikuttaa vaihtooni alunperin, mitä ei olisi pitänyt tehdä.  Kirjoitan omaksi ilokseni tänne. En tiedä kuinka paljon teksitini jollekin merkitsee tai kuinka paljon ulkoasu syö lukijoita. Se on kiva juttu, jos joku pitää blogistani, mutta ei minulle merkitse se, että onko minulla 2 vai 2000 seuraajaa. Haluan kirjoittaa, koska pidän siitää ja pidän sitä itselleni tärkeänä tapana ilmaista itseäni. Toki myönnän, että se tuntui hyvältä huomata, että blogia on käyty lukemassa, vaikka en ole päivittänyt tätä pitkään aikaan. Kuitenkin tämä on minun blogini, minä päätän millaista tekstiä haluan julkaista ja miltä se näyttää. Jos tapani ei miellytä, netti on täynnä blogeja.

Mitäpä elämääni kuuluu tällä hetkellä? 2.Vuoden geronomiopinnot alkavat olla taputeltuna ja nyt kesällä teen kesätöitä lähihoitajan hommissa vanhassa työpaikassa ja siellä suoritan yhden harjoittelun samalla vanhalla kotipaikkakunnalla. Syksyllä alkaa viimeinen etappi koulua. Joulukuussa 2018 minun pitäisi olla valmis geronomi, jos kaikki menee niin kuin pitää. Poikakaverini ja minä emme asu enää yhdessä. Poikakaverini muutti Uuteenkaupunkiin, koska sai autotehtaalta töitä. Minä jäin Kouvolaan kanien kanssa asumana ja suorittamaan opintoja loppuun. Tarkoituksena olisi muuttaa perässä Uuteenkaupunkiin, kunhan valmistun ja jos vain saan töitä.

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s