Ole rohkeasti ja määrää itse oma tahtisi!


Kun huomaat, että ystäväsi alkavat mennä naimisiin, saavat lapsia ja ystävien siskot alkavat olla täysi-ikäisiä, tajuat kuinka vanha olet. Katsoessasi peiliin, et koe itseäsi kovinkaan vanhan näköiseksi eikä ikäkään vielä kauhean paljon ole. Kuitenkin ympärilläsi tapahtuva sekä aikakauslehdet saavat sinut tuntemaan itsesi vanhaksi. Lapset pitäisi kuulemma hommata nuorena ja tartuttaa ajatusta: nyt on kiire! 

Elämä ei kuitenkaan mene aina suoraviivaisesti. Saatat olla ajatellut asiat tietyllä tavalla, mutta elämä ei aina mene niin kuin suunnittelit. Elämään voi tulla tilanteita, jotka muuttavat kaiken tai siihen voi vaikuttaa myös muut ihmiset. Rakastamasi henkilö voi muuttaa toiselle paikkakunnalle, lähdet opiskelemaan tai voi olla, ettei voi saadakaan lasta, vaikka kuinka paljon haluaisi. Tai naimisiin menemisen suhteen toisella voi mieli muuttua tai ei ole aloitettuen.

Kuitenkaan ei pitäisi antaa muiden vaikuttaa elämääsi. Elämäsi on sinun oma. Etenet juuri siihen tahtiin elämässä kuin siltä hyvältä tuntuu. Kaikkien tie ei tarvitse olla samanlainen. Älä jää liikaa miettimään saatko tehdä jotain vai ei. Elämä kuljettaa sekä ohjaa ja siihen kannattaa luottaa. Elät vain kerran, jollet usko sitten jälleensyntymiseen. Ole rohkeasti sinä ja usko unelmiin. Kaikki järjestyy kyllä, tavalla tai toisella. 

Kunnioita ja arvosta muiden elämää, se on heidänlaistansa ja heille sopivaa. Kunnioita myös itseäsi ja tee asioita, jotka tekevät ongelmista. Nauti siitä elämänvaiheesta ja iästä, jota nyt elät. Voi olla, että koet sen vain yhden kerran. Älä jää katketoitumaan ja miettimään liikaa ikääsi, se on vain nyt ikäsi. Elä sen kanssa ja nauti sen tuomista eduista.

Ai menikö mielestäsi liian positiiviseksi? Sanotaan toki, että pessimisti ei koskaan pety. Ja kyllä , elämässä tapahtuu ikäviä asioita, jotka voivat yrittää lannistaa. Positiivinen asenne vie kuitenkin pidemmälle ja vähemmän kuluttavaa kuin negatiivinen. Elämässä tapahtuu niin paljon ikäviä asioita ja täytyy stressata erilaisista asioista, voit miettiä kannattaako itse sitä tehdä itselleen pahemmaksi.

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s