Uusi vuosi ja viimeinen kouluvuosi


Hyvää uutta vuotta! On aika ensimmäisen blogikirjoituksen vuonna 2018.Vuosi on alkanut rytinällä. Opinnäytetyötä poljettu käyntiin ja viimeisiä kursseja aloitettu. Meillä käsitellään tällä hetkellä koulussa saattohoitoa, ikääntyvän seksuaalisuutta sekä ikääntyvän ravitsemusta. Näiden lisäksi meillä on kaksi johtamiseen liittyvää kurssia sekä ikääntyvän liikuntaan edelleen keskitytään ja yritetään saada hanke- ja projektipisteet kasaan. Ei taida tämä vuosi mennä peukaloiden pyöritellessä. Kun laittaa palautuspäiviä kalenteriin tuntuu, että pian ollaan ja toukokuussa. Huhhuh. Jouluna pitäisi olla homma paketissa ja sitten haistellaan uusia tuulia, mitä ne ikinä ovatkaan ja missä. Sitä ei tiedä kukaan, enkä halua olla edes rajoittunut mihinkään tiettyyn lokeroon. Ei ei ja ei. Olen avoin kaikelle uudelle mitä on mahdollista kokea. Kuitenkin, vaikka on jo eräällä tavalla odottava olo, että sais paperit käteen ja voisi haudata läppärin hetkeksi jonnekin minne päivä ei paista, silti on myös haikeutta. Joko  nyt se loppuu? Näkeköö niitä ihmisiä, joita koulussa on tutustunut enää valmistumisen jälkeen?

Jännittävää miten tämä vuosi sujuu. Siihen liittyy asioita, jotka muuttavat elämää.  Opinnäytetyön lisäksi janoan seikkailua. Sovinkin sen vuoksi lähteväni ensi viikolla perjantaina ”treffit” erään naispuolisenihmisen kanssa, jonka kanssa olen jonkin tovin jutellut netissä ja meitä yhdistää moni asia. Jännittävän momentin tekee se, että missä tapaan hänet on lähes täysin minulle tuntematon kaupunki. Nimittäin Lappeennassa en ole tainnut käydä kuin kerran elämäni aikana? Naispuoleinen henkilö on saman ikäinen kuin minä. Olisi mahtavaa, jos meistä voisi tulla hyviä ystäviä. Mitä olemme keskenämme jutelleet, hän vaikuttaa todella lämpimältä ja mukavalta ihmiseltä, jonka kanssa on helppo jutella.  Jos joku miettii ääk, entä jos se on joku fake ja hullu murhaaja, ei en usko. Näemme julkisella paikalla, emmekä missään syrjäisellä kadulla. Olen myös nähnyt hänen kuvansa Facebookissa ja Instagramissa. Toki aina kannattaa olla tietyllä tavalla varuillaan, mutta ei käytyjen keskustelujen aikana ole tullut yhtään sellaista vaistoa, että tätä kannattaa tunnustella.

Ehdotin myös entisessä kotikaupungissani asuville kavereille, jos lähdettäisiin käymään jossain kaupungissa ja oltaisiin yötä, ehkä myös yöelämää katsomaan. Kaverit oli heti messissä, täytyy vaan katsoa miten saadaan aikataulut osumaan. Olisi kyllä kiva päästä pitkästä aikaa hieman tuulettumaan; tanssimaan, viettää aikaa kavereiden kanssa ja ehkä ottaa baarissa muutama.  Ei ole tullut käytyä pitkään aikaan.

Saa sitten nähdä mitä muuta keksii tänä vuonna. 🙂 Näin vuoden alussa aina on positiivisella ja energisellä mielellä, kun toivoo, että vuosi on parempi kuin entinen. Tosin ei kyllä viime vuosikaan läppeensä paha ollut, oli ihanaa nähdä kahden hyvän ystävän menevän naimisiin. Se, että joku on löytänyt jonkun, jonka kanssa voi jakaa elämän ilot ja surut sekä voi nähdä voivansa viettää loppuelämänsä toisen rinnalla, on minusta aina ihana ja hieno asia. Kuitenkin vuosi ei ollut autuasta onnea vain, mutta siitä en avaudu tässä sen enempää, koska ne eivät koske vain minua, vaan myös muita.

Toivon myös kaikille muille mukavaa vuotta 2018 ja nautitaan keväästä, vaikka nyt on vähän viimaa ollut. Kevät on minusta yksi parhaimmista vuoden ajoista, siinä kun vähitellen saa nähdä, kuinka luonto herää kukoistukseen pitkän horroksen jälkeen. 🙂

En tiedä miten ehdin päivittämään tätä blogia, toivottavasti tällekin jää aikaa. On niin paljon noita kirjallisia koulutöitä,  tämä jää helposti vähemmälle. Tämä kirjoittaminen on aina ollut minulle henkireikä  niin blogin kuin päiväkirjan, niin terapeuttista.  Välillä tulee kyllä myös tyhjän paperin- syndrooma, ettei keksi mistä kirjoittaisi tänne, eikä haluaisi niin sanotusta tyhjää puhua, vaan sitä mikä on mielen päällä.

 

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s