Älä usko lauluihin ne tekee susta haaveilijan


Kirjoitettu 2017.

Olin

alakoulun viidennellä luokalla, kun kuuntelin Apulannan c-kasetin. Siitä se alkoi, nimittäin minun Apulannan fanittaminen ja kuuntelu. Erään kaverini kanssa lauleskelimme siltä kaseltilta Maanantai nimistä biisiä välitunneilla ja matkalla kotiin.
5.-7.8.2016 viikonloppuna pitkäaikainen haaveeni toteutui. Pääsin ensimmäistä kertaa Apulannan keikalle Jurassicrockissa. Jurassicrockiin voitin yhdessä kilpailussa vip-liput neljälle kolmelle päivälle ja hotellimajoituksen. Onneksi! Muuten en olisi varmaan vieläkään päässyt näkemään Apulantaa livenä. Se oli jotenkin niin koskettava tunne nähdä bändi! Kun bändi esitti Valot pimeyksien reunoilla nimisen biisin, liikutuin kyyneliin. Biisi on monta kertaa koskettanut, kun olen kuullut sen radiosta ja kuunnellut itse Youtubesta, mutta vielä enemmän livenäitä kuultuna kosketti.
Festariviikonloppu oli muutenkin mukava, vaikka perjantaina satoi ja festarialue oli mutalillliua. Kuitenkin seura oli niin hyvää ja musiikki loi tunnelmaa, joten sade ja muta eivät liikaa haitanneet. Viikonlopun aikana esiintyi paljon muitakin bändejä, mutta Apulanta merkitsi minulle eniten. Mukaani festareille pyysin erittäin hyvän ystäväni lukioajoilta sulhasensa kanssa ja oman avopuolisoni. Oikein hyvä valinta ja hauskaa oli.
Saimme syödä vip-passeilla Kenkäverossa, missä oli hyvää ruokaa ja ahkera niin ihana sisävessa. (THANK GOD!Pajamajat ovat niin ällöttäviä, mielummin sitä kävis vaikka puskassa! ) Ajan saatossa pesussa vähitellen haalistuvat festaritatuoinnitkin tuli otettua:) yksi niskaan ja yksi vasempaan käteen.
Nämä olivatkin jo toiset festarit tänä kesänä. Tuli oltua myös ensimmäistä kertaa Suomipop festareilla, mutta siellä olin vain yhden päivän ja maksoin itse itseni sisään. Kun vertaa Jurassicrockia ja Suompipop-festareita, luulen, että Suompipop on enemmän se minun juttu, mutta koska ei tarvinnut maksaa Jurassicrockista mitään, ei se haitannut kokea. Olen kyllä raskaammankin musiikin ystävä, mutta kaikki festarin esiintyjät eivät miellyttäneet minua täysin. Kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvä reissu oli ja uusi kokemus!
Ennen tätä kesää en ollut koskaan ollut oikeilla festareilla, nyt minusta tuntuu, että pitää päästä joskus uudelleen. Oli niin kivaa! Täytyy katsoa, jos jonnekin lähtis ensi vuonnakin:)

Published by

smilingloopy

Olen 26-vuotias geronomiopiskelija, joka kirjoittaa ajatuksistaan elämän iloista ja suruista sekä kaikesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s